Voor ons chocoladebedrijf zijn wij op zoek naar een chocolatier die zal instaan voor het produceren van pralines, tabletten en repen chocolade. De productie gebeurt vooral automatisch.
Functieomschrijving
- Rapporteert aan de productieverantwoordelijke
- Werkt samen met de verpakkingsafdeling
- Verantwoordelijk voor een lijn binnen de productie
Een overzicht van de taken:
- Het opstarten van de productielijn
- Afhankelijk van de orders de SAMM lijn of tabletten-machinelijn bedienen
- Manuele productie voor bepaalde goederen
- Adhv de orders recepten klaarmaken
- Mouleren
- Tempereren
- Het verpompen van de chocolade
- Doseren, afwegen, afvullen, ...
- Het wisselen van de vormen
- Drageren van vruchten en noten met chocolade
- Nodige documenten invullen
- ontvangst goederen van leveranciers
- ontvangst van vloeibare chocolade
- productiefiches
- Problemen onderkennen en doorgeven aan de verantwoordelijke
Profiel
Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, bent dynamisch en neemt graag initiatieven. Je hebt reeds enige ervaring als chocolatier of bakker. Je kan aan een hoog tempo werken en je kan zelfstandig werken, je bent kritisch, sociaal en goed in omgang met collega's. Je beheerst de Nederlandse taal perfect.
Vaktechnische vereisten:
- Diploma A2 en reeds een eerste ervaring als productiemedewerker
- Goede kennis van NL
- Kennis van systemen, procedures en werkmethoden in de voedingssector
- Kennis van BRC - HACCP
- Mechanische kennis is een pluspunt
Gedragsgerichte competenties:
- Orde en netheid hoog in het vaandel dragen
- Zin voor verantwoordelijkheid
- Stressbestendig
- Kwaliteitsbewust
- Organisatorisch
Generieke competenties:
- Respect
- Vertrouwen
- Verantwoordelijkheid
- Ordelijk
Jobgerelateerde competenties
- Stukken monteren, assembleren en bevestigen Controleren of de assemblage correct is gebeurd (gebruik, uitzicht)
- Zichtbare afwijkingen aan producten opsporen, lokaliseren en ze sorteren (oppervlakte, kleur, ...)
- Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijn Indien nodig elementen deblokkeren en verwijderen
- De producten of het afval naar de opslag-, verzendings-of recyclagezones, ... vervoeren
- De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren
- De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...)
- Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken
- Activiteitengegevens registreren (aantal stukken, ...)
Persoonsgebonden competenties
- Resultaatgerichtheid
- Leervermogen hebben
- Zin voor nauwkeurigheid hebben
- Samenwerken als hecht team
Vereiste studies
- ASO 3de graad: Studiegebied Algemeen secundair onderwijs
- 3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3)
Talenkennis
Werkervaring
- Beperkte ervaring ( < 2 jaar )
Contract
- Vaste Job
- Contract van onbepaalde duur
- Voltijds
- 2 ploegenstelsel
Plaats tewerkstelling
Klingele Chocolade: Noorwegenstraat 19 9940 EVERGEM
Aanbod
- Aangenaam, interessant en afwisselend werk.
- Werken in een jong en snelgroeiend bedrijf in een zeer aangename bedrijfsruimte.
- Verlofregeling, 2 weken tijdens de zomer, 2 weken vrij te kiezen